DES DE L’ESQUERRA D’ALZIRA PRIORITZAREM LA POSADA EN MARXA DE LA CASA DE LES DONES

/, Portada/DES DE L’ESQUERRA D’ALZIRA PRIORITZAREM LA POSADA EN MARXA DE LA CASA DE LES DONES

DES DE L’ESQUERRA D’ALZIRA PRIORITZAREM LA POSADA EN MARXA DE LA CASA DE LES DONES

Els candidats de L’Esquerra d’Alzira Ivan Martínez, Patrícia Martínez i Paco Gil s’han reunit amb l’Associació Ajuda i amb el Grup de Debat per la Igualtat per traslladar les propostes sobre polítiques d’igualtat així com recollir algunes suggerències, i per fer una valoració d’aquesta última legislatura.

Des de l’Esquerra d’Alzira (EU-ERPV) apostem per un Pla d’Igualtat efectiu, amb contingut i que siga transversal, «la perspectiva de gènere ha de formar part de totes les estructures i decisions del nostre ajuntament», explica Patrícia Martínez.

Segons ha declarat la candidata de l’Esquerra d’Alzira: “és imprescindible que el Pla d’Igualtat es dote de més contingut i actualitzar-lo però, sobre tot, ficar en funcionament el Consell Municipal de la Dona i la Casa de la Dona, com a punt d’encontre i espai de participació feminista».

Un altre tema important i imprescindible és disposar d’un punt de trobada familiar, un espai necessari per facilitar el compliment del règim de visites davant situacions de crisis o ruptura familiar, i que se suprimí al 2012,«és necessari que Alzira actue com a Cap de Departament Judicial i que l’Ajuntament ofereixi els recursos necessaris i que pressione a la resta d’Administracions». Al mateix temps, des de les associacions s’han alertat de la necessitat un Pla d’Intervenció Preventiu per treballar el creixent absentisme escolar i l’assetjament de menors.

Per concloure, explica Martínez, «un dels nostres objectius per a la propera legislatura aprovarem una ordenança municipal que regule, en la publicitat, l’ús denigrant de la imatge de la dona».

Alzira a 23 de maig de 2019

By |2019-05-24T11:26:36+00:00maig 24th, 2019|General, Portada|0 Comments